Caroliene de Gruijter van Voluitleven

therapeut-groningen-voluitleven“Ooit zelf cliënt te zijn geweest in EFT land, begrijp en besef ik als EFT therapeut heel goed hoe het is om spreekwoordelijk aan de andere kant van de tafel te zitten. Ik begrijp hoe je je kwetsbaar kunt voelen in je verlangen op weg geholpen te worden. En hoe belangrijk het is dat dit goed gebeurt.”

Ongewild beïnvloeden trauma’s, angsten, psychosomatische klachten, burn-out en nare gebeurtenissen ons dagelijkse functioneren. Je levenskwaliteit kan hierdoor achteruit gaan. Het is vaak lastig om hier grip op te krijgen. Hoe dit komt? Door een verstoring in jouw systeem. Hierdoor blijf je last houden van deze klachten.

Na een EFT traject merk je dat je klachten verminderd of zelfs mogelijk verdwenen zijn. Je zult merken dat je anders tegen jezelf en het leven aan gaat kijken. Dat wat jouw leven zo negatief bepaald heeft en op de voorgrond stond, voert nu de ondertoon. Door deze simpele kloptechniek toe te passen, verminder je zelf je klachten. Dat is natuurlijk een goede zaak!

Hulpverleningspraktijk Voluitleven leert jou verder om EFT thuis op jezelf toe te passen, zodat je zelf de kleine obstakels ‘weg kunt kloppen’ uit jouw systeem. Zo word je meer selfsupporting. Je bent welkom om je op te geven voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Caroliene de Gruijter
06-17322859
Heratemaheerd 24
9737 MT Groningen