Marian Kokkeler – Psychotherapie Nijmegen

psychotherapie-nijmegen-marian-kokkelerToen ik mij een jaar of vijftien geleden wat vastgeroest ging voelen in mij leven, in werk en gezin. En merkte dat ik vaak zuchtend door het leven ging, ben ik op zoek gegaan naar antwoorden op de verschillende levensvragen die op dat moment in mij opkwamen. Tijdens mijn zoektocht heb ik kennis gemaakt met verschillende methodes die bewustwording bevorderen waardoor ik als persoon kon groeien.

De weg die ik heb afgelegd, heeft mij geleerd dat werkelijk in contact zijn, zowel met mijzelf als met anderen, veel voldoening en meer diepgang aan mijn leven geeft. Door het beoefenen van lichaamswerk heb ik leren luisteren naar de signalen van mijn lichaam waardoor ik beter in staat ben te voelen wat goed voor mij is en wat niet.

Het is mijn ervaring dat het lichaam altijd de waarheid spreekt hoezeer ook de ervaringen uit het bewustzijn zijn verdwenen. Wat mij steeds weer verwonderd is, dat wanneer het lichaam als instrument in de therapie wordt ingezet, de oplossingen zich vaak als vanzelf aandienen.

Marion Kokkeler – Lichaamsgerichte psychotherapie
Marian Kokkeler
06-44680092
Goudenregenstraat 27
6663 EA Nijmegen