Vind een EFT Therapeut bij jou in de buurt

Hieronder vind je een overzicht van therapeuten bij jou in de buurt. Zij kunnen jouw klachten verhelpen, neem contact met een van deze therapeuten op zodat jij je verhaal kan doen.

therapeut-groningen-voluitleven

“Ooit zelf cliënt te zijn geweest in EFT land, begrijp en besef ik als EFT therapeut heel goed hoe het is om spreekwoordelijk aan de andere kant van de tafel te zitten. Ik begrijp hoe je je kwetsbaar kunt voelen in je verlangen op weg geholpen te worden. En hoe belangrijk het is dat dit goed gebeurt.”

Caroliene de Gruijter
Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Heratemaheerd 24
9737 MT Groningen

 

therapeut-betsie-hubertsIk geef ervaringsgerichte therapie. Door wat jij denkt en voelt ontstaat er verbinding tussen jouw hoofd en lichaam en wordt jij je ervan bewust hoe jij hier in het dagelijkse leven mee omgaat. Onverwerkte emoties worden in het lichaam opgeslagen. Door in het Hier en Nu te werken en stil te staan bij wat je voelt word jij je hiervan bewust.

Betsie Huberts
Verbindingsweg 13
9945 SJ Wagenborgen

In mijn praktijk BASIC werk ik reeds jarenlang succesvol met EFT. Het blijft me nog dagelijks verbazen dat een ogenschijnlijk simpele techniek zo doeltreffend is.

BASIC
Petra Jansen
Arenberglaan 201
4822 ZN Breda

In mijn ervaring als hulpverlener en in mijn leven heb ik vaak ervaren hoe belangrijk het is om in bepaalde omstandigheden begeleiding, steun of uitleg te krijgen, zodat je daarna je leven weer kunt oppakken. Die begeleiding en steun kan ik ook aan jou geven als je dat op dit moment nodig hebt.

Propria
Jan Aukes
Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Ik heb verschillende behandelvormen die ik in kan zetten maar het beste is om gewoon eens langs te komen. Dan kan ik je meer uitleg geven en kun je zien en voelen wat het voor je doet.

Beter Zijn
Loes Wolfs
Groenstraat 4
6245 SC Eijsden

Mijn belangrijkste uitgangspunt is dat iedere persoon anders is, iedere klacht anders is en iedere achtergrond anders is en dus ook mijn aanpak bij iedere cliënt weer anders is.

Hypnotherapie Haarlem Nonja Kuyer
Nonja Kuyer
Koralensteeg 6
2011 AC Haarlem

Sinds jaren run ik mijn praktijk in Maastricht om mensen met lichamelijke en/of emotionele pijn van hun klachten te verlossen. Dit altijd vanuit de benadering dat lichaam en brein één onlosmakelijk geheel vormen, waarbij het (onbewuste) brein meester is over het lichaam.

Wim Rutteman
Banniersborg 5
6228 AR Maastricht

In 2005 kwam in via een training in aanraking met Emotional Freedom Techniques. EFT genoemd. Ik heb me daar in de loop van de jaren verder in verdiept en examens afgelegd.

Lightship
Lonny Stoltz
Reviuskade 104
3521 TE Utrecht

Het is mijn ervaring dat het lichaam altijd de waarheid spreekt hoezeer ook de ervaringen uit het bewustzijn zijn verdwenen. Wat mij steeds weer verwonderd is, dat wanneer het lichaam als instrument in de therapie wordt ingezet, de oplossingen zich vaak als vanzelf aandienen.

Marion Kokkeler
Goudenregenstraat 27
6663 EA Nijmegen

Ik geef ervaringsgerichte therapie. Door wat je denkt en voelt ontstaat er verbinding tussen je hoofd en lichaam en wordt je ervan bewust hoe je hier in het dagelijkse leven mee omgaat.